Kostnadsfri konsultation

Hej! Kul att du hittat hit och är sugen på träning hos oss på Kroppslabbet!

CROSSFIT - OCR - BOULDERING
Vi erbjuder framförallt 3 olika typer av träningsformer som går att kombinera på alla möjliga olika sätt för att skapa roligare träning som höjer din motivation till att fortsätta träna varje vecka och göra träningen till en rolig rutin i vardagen.

"KOSTNADSFRI KONSULTATION"

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig och bokar in en träff på ca.20 minuter. Under denna intro-träff visar vi dig runt i våra lokaler, tittar på hur din vardag ser ut och vad du har för mål med din träning.

Utefter denna korta träff kan vi gå vidare och komma med förslag på hur vi kan individanpassa din process för att komma igång på ett bra sätt.
Ibland startar vi upp större grupper för introduktion men det vanligaste är en personlig introduktion så vi får en chans att hjälpa varje individ att komma igång på bästa sätt. 
Det viktigaste är att inte stressa igång och riskera överbelastning och skador, vi vill att du på ett säkert sätt ska få ut maximalt av den tiden du investerar i dig och din hälsa.
På så sätt når vi vårt mål med att få fler människor i rörelse som förbättrar sin hälsa, blir gladare och bidrar till en riktigt bra stämning i våra lokaler.

Vi ser framemot att träffa dig och berätta mer om träningen på Kroppslabbet!

// Gustav, Frida, Daniel, Jonas & Fredrik

Anmälda

ej obligatoriskt

Är det någon av dessa träningsformer som du kikat extra mycket på och är mer intresserad av att börja med?

Ge gärna förslag på tid när det passar att komma och besöka oss i våra lokaler på Sockerbruksgatan 3.
Vi är på plats mellan kl.11-20 varje dag och mellan våra pass för medlemmar bokar vi gärna in ett möte för att träffa dig.