OCR/NINJA 11-14 år, torsdag, 16.30

Torsdag 16 jan - torsdag 2 april (Ej torsdag 13 feb, Sportlov)
Kl:16.30-17.30
Pris: 1320:-

Svinga, hoppa, springa, balansera... 
Här lär sig barnen allt som krävs för att ta sig igenom en hinderbana. Vi varvar lekar med hinderbanor och teori om träning.
Med roliga hinder och mjuka madrasser vågar barnen att lära sig saker som varken de själva eller du som förälder kanske trodde var möjligt!

Ditt barn behöver inte ha några förkunskaper, våra instruktörer visar teknik och lägger in moment som hjälper barnen att bygga funktionell styrka för hela kroppen.
Våra instruktörer strävar efter att hela tiden aktivt coacha varje individ som på deltar på kurserna så alla känner att de syns och gör framsteg.

På Kroppslabbet har vi all utrustning som krävs i våra lokaler så det enda barnen/ungdomarna behöver ha med sig är inomhusskor och en vattenflaska.

Som förälder har du möjlighet att sitta ner i lugn och ro och ta en kopp kaffe vid vår reception eller passa på att köra ett träningspass i någon av salarna runtomkring om inget annat pass pågår.
Om du är intresserad av att vara med på ledarledda pass eller få personlig träning samtidigt går det fint. Nämn det i anmälan eller vid kursstart så tittar vi på hur även du som förälder kan träna på bästa sätt samtidigt.

Om du har specifika frågor eller vill ha extra hjälp med bokning, kontakta fredrik@kroppslabbet.se.

 


 

 

 

 

Vårdnadshavarens uppgifter

E-post
Personuppgifter

Anmälda

Är det något vi bör känna till för att ditt barn ska få den bästa upplevelsen. Skador, astma osv...

Det händer att vi fotar eller filmar för att kunna visa upp hur en träning kan se ut och som vi delar på framförallt sociala medier eller på eventuella trycksaker.
Vi är medvetna om att alla inte vill vara med på bild eller film och då tar vi såklart hänsyn till detta.

*Detta fält är endast en intresseanmälan och inget som är bindande för dig som förälder.
Om du vill gå vidare med personlig träning eller intro när vi kontaktat dig medför det en kostnad utöver kursavgift.