Stark Mamma, Personlig träning i grupp

Stark Mamma, Personlig träning i grupp, 8 tillfällen

Lördag 09.00-10.00
Pris: 1895:-
22 februari - 4 april (7 tillfällen)

Det sista tillfället bokas in som en personlig träff/träning med vår instruktör Linda. Ett tillfälle för att stämma av läget och en chans för dig att få personliga råd om hur du ska gå vidare efter avslutad kurs.
 

Personligt träning i grupp
Denna kurs är till för dig som inte riktigt vet hur du ska börja med din träning efter graviditet, du kanske till och med är lite rädd för att dra igång för snabbt.
Med personlig träning i grupp kan du få personliga råd från en utbildad instruktör på området och samtidigt få den motivationshöjande faktorn som det innebär att träna tillsammans med andra i en grupp.
Även gravida kan delta på kursen.
Sista tillfället bokas in som ett personligt träningspass med vår instruktör Linda där du har möjighet att få ännu fler personliga råd för att bygga en stark kropp och komma vidare med din träning.

Du behöver inte ha någon tidigare träningsbakgrund, vi önskar dock att du varit på efterkontroll och fått ett OK att börja träna. Det bör ha gått 2 månader sen förlossning.
Vi fokuserar på att bygga en stark och stabil kropp så du snabbt tar dig över tröskeln som kan kännas svår efter en graviditet då kroppen utsatts för stora påfrestningar.
Träningen är en blandning av både rörlighet, kondition och styrka med både redskap och egen kroppsvikt. Extra fokus läggs på bäckenbottenmusklerna och de djupa magmusklerna.
Om du är nybliven mamma och vill ta med din bebis som ännu inte kryper går det fint. Barnvargnar, babyskydd, babysitter eller dylikt kan tas med in i salen där vi kör passet.

Instruktör
Som instruktör på passen finner du Linda Axelsson som har en gedigen träningsbakgrund med flertalet utbildningar i bagaget. Bland annat Lic. Personlig tränare via The Academy samt fördjupning i träning under och efter graviditet via S.A.F.E education.
Linda instruerar varje deltagare och ger personlig feedback för att varje deltagare ska få ut så mycket som möligt av kursen. 
 


Ta med:
Vattenflaska och handduk
Bekväma träningskläder och träningsskor

 

 

 

Betalarens uppgifter

Email
Personal details

Anmälda