CrossFit - Gruppintro, Måndag & Onsdag, 5 til

CrossFit - Gruppintro, måndagar & onsdagar, 5 tillfällen (Start - 200217) 

Måndagar & onsdagar 19.30-20.30
Pris: 1495:-
1. Måndag 17 februari
2. Onsdag 19 februari
3. Måndag 24 februari
4. Onsdag 26 februari
5. Sista tillfället bokas in som PT-pass

Det sista tillfället bokas in som en personlig träff/träning med vår Head-coach Daniel. Ett tillfälle för att stämma av läget och en chans för dig att få personliga råd om hur du ska gå vidare efter avslutad kurs.

5 timmar introduktion till sporten CrossFit
CrossFit har under de senaste åren blivit en väldigt populär sport och ställer höga krav på att dess utövare ska vara bra på många olika typer av fysiska moment.
CrossFit består framförallt utav tyngdlyftning, gymnastik och konditionsbaserade sporter. Övningar och rörelser från dessa sporter blandas i olika träningsprogram och återkommande i många träningspass är den högintensiva delen där du verkligen får utlopp för all din energi.
CrossFit är tungt, svettigt, jobbigt och alldeles underbart! Med en bra grund där vi coacher får en möjlighet att lära känna dig samt lära dig grundläggande teknik så får du ett bra utgångsläge för att inte skada eller överanstränga dig.
Vi ser din introduktion som det viktigaste verktyg vi kan ge dig för din fortsatta träning hos oss eller någon helt annanstans i världen. På kursen samlar du på dig kunskap som är bra oavsett vilken idrott eller sport du utövar. 

Tidigare träningsbakgrund
Vi ställer inga krav på att du ska ha någon tidigare träningsbakgrund men såklart är det en bra grej om du rört en skivstång, hängt i en stång eller testat att ta ut dig till max någon gång tidigare.
Om du känner att du behöver lite extra hjälp att komma igång så kör vi hela tiden personliga introduktioner där vi coacher får en möjlighet att lägga allt fokus på det du behöver träna på för att du så snart som möjligt ska kunna komma in och köra pass tillsammans med andra om det är ditt mål.

Level Method
Level Method är ett system som vi och många andra CrossFit-boxar använder för att på ett smidigt och bra sätt kunna få alla medlemmar att kunna delta på vilket pass som helst.
På varje CrossFit-pass vi erbjuder så finns det 6 st olika nivåer att välja på för medlemmarna. Genom systemet Level Method får du en bra bild av hur vältränad du är, vilka styrkor du har och framförallt vilka svagheter du behöver jobba på.
Det är framförallt detta system vi går igenom på kursen så när du drar igång och kör passen ska du veta ungefär på vilken nivå du ligger.

Instruktörer
På intro-passen finner du framförallt vår Head-Coach Daniel. Daniel en gedigen träningsbakgrund och brinner för träning där alla kan vara med och mår bra.
Daniel är Certifierad CrossFit Level 1 Coach och Eleiko Functional Trainer Stage 1.

Medlemskap
Förutom kursen på 4 tillfällen + 1 tillfälle personlig träning så ingår ett medlemskap så du har tillgång till alla andra pass vi erbjuder förutom CrossFit-passet.
Då kan du dra igång din träning direkt och delta på följande pass:
*OCR-pass (Hinderbana)
*Strenght & Cardio (Cirkelträning för styrka och kondition)
*Strenght & Flexibility (Cirkelträning för styrka och rörlighet)
*Kettlebell (Kort och effektivt pass luchtid på fredagar)

Kolla gärna in vårt schema för att se vilka dagar och tider dessa pass är schemalagda:
https://kroppslabbet.se/schema/
 

Mer information
Passar inte tiden eller har du inte varit på Kroppslabbet tidigare och fått en genomgång av lokalerna?
Maila till info@kroppslabbet.se så ser vi till att svara på dina frågor och bokar in en NSI (No Sweat-intro). 20min kort möte som är helt gratis och en bra möjlighet att få en bra inblick i träningen på Kroppslabbet.

Ta med:
Vattenflaska och handduk
Bekväma träningskläder och träningsskor

 

 

 

Betalarens uppgifter

E-post
Personuppgifter

Anmälda