Ninjaträning 5-10 år, söndag, 3/5-31/5

Söndag 3 maj - Söndag 31 maj

Grupp 1: 5-6 år  
kl. 11.30-12.15

Grupp 2: 7-8 år  
kl. 12.30-13.15

Grupp 3: 5-6 år
kl. 14.00-14.45

Grupp 4: 7-8 år  
kl. 15.00-15.45

Grupp 5: 9-10 år
kl. 16.00-16.45

Pris: 600:-

Svinga, hoppa, springa, balansera... 
Här lär sig barnen allt som krävs för att ta sig igenom en hinderbana. Vi varvar lekar med hinderbanor och teori om träning.
Med roliga hinder och mjuka madrasser vågar barnen att lära sig saker som varken de själva eller du som förälder kanske trodde var möjligt!

Ditt barn behöver inte ha några förkunskaper, våra instruktörer visar teknik och lägger in moment som hjälper barnen att bygga funktionell styrka för hela kroppen.
Våra instruktörer strävar efter att hela tiden aktivt coacha varje individ som på deltar på kurserna så alla känner att de syns och gör framsteg.

På Kroppslabbet har vi all utrustning som krävs i våra lokaler så det enda barnen/ungdomarna behöver ha med sig är inomhusskor och en vattenflaska.

Som förälder har du möjlighet att sitta ner i lugn och ro och ta en kopp kaffe vid vår reception eller passa på att köra ett träningspass i någon av salarna runtomkring om inget annat pass pågår. Om du vill vara en del av ditt barns träning och hjälpa till att stötta någonstans i dagens hinderbana så prata med ansvarig coach om vart du ka hjälpa till bäst.
Om du är intresserad av att vara med på ledarledda pass eller träna själv samtidigt som ditt barn tränar så kan vi hjälpa dig igång om du tycker det verkar kul. Nämn det i anmälan eller vid kursstart så tittar vi på hur även du som förälder kan träna på bästa sätt.

Vi vill lyfta fram att Kroppslabbet är en träningsanläggning för både barn och vuxna och lek i salarna utan att du som ansvarig vuxen är med är inte ok. Självklart förespråkar vi att alla barn ska röra sig och ha kul. Häng med ditt barn om vi instruktörer inte är på plats.
Vi har även en lekhörna vårt konferensrum där det går bra att vara om du som förälder har uppsikt och plockar iordning efter ditt/dina barn.

Om du har specifika frågor eller vill ha extra hjälp med bokning, kontakta fredrik@kroppslabbet.se.

Vårdnadshavarens uppgifter

E-post
Personuppgifter

Anmälda

Är det något vi bör känna till för att ditt barn ska få den bästa upplevelsen. Skador, astma osv...

Det händer att vi fotar eller filmar för att kunna visa upp hur en träning kan se ut och som vi delar på framförallt sociala medier eller på eventuella trycksaker.
Vi är medvetna om att alla inte vill vara med på bild eller film och då tar vi såklart hänsyn till detta.

*Detta fält är endast en intresseanmälan och inget som är bindande för dig som förälder.
Om du vill gå vidare med personlig träning eller intro när vi kontaktat dig medför det en kostnad utöver kursavgift.