Personlig Introduktion

CrossFit - Personlig introduktion
Första tillfället är gratis och bokningsbart vardagar mellan kl.08.00-16.00
Efter det första tillfället där vi testar benstyrka, överkroppsstyrka och mjölksyra-tålighet får du välja om du vill gå vidare, få reda på din nuvarande form och lära dig mer om sporten CrossFit.

Det krävs sen mellan 3-5 tillfällen för att du ska hinna göra alla tester och under tider går vi igenom teknik på följande rörelser och moment.
*Front, Squats, Upper body pull, Lactic tolerance
*Deadlift, Upper body push, Upper/Lower endurance
*Weightlifting, Rings, Squat endurance
*Neurological & Core endurance, Kettlebell, Flexibility
*Running, Rowing, Aerobic power intervalls

Pris 595:- / 50 min PT-pass


Introduktion till sporten CrossFit
CrossFit har under de senaste åren blivit en väldigt populär sport och ställer höga krav på att dess utövare ska vara bra på många olika typer av fysiska moment.
CrossFit består framförallt utav tyngdlyftning, gymnastik och konditionsbaserade sporter. Övningar och rörelser från dessa sporter blandas i olika träningsprogram och återkommande i många träningspass är den högintensiva delen där du verkligen får utlopp för all din energi.
CrossFit är tungt, svettigt, jobbigt och alldeles underbart! Med en bra grund där vi coacher får en möjlighet att lära känna dig samt lära dig grundläggande teknik så får du ett bra utgångsläge för att inte skada eller överanstränga dig.
Vi ser din introduktion som det viktigaste verktyg vi kan ge dig för din fortsatta träning hos oss eller någon helt annanstans i världen. Genom introduktionen samlar du på dig kunskap som är bra oavsett vilken idrott eller sport du utövar och du får ett resultat i hur vältränad du är och din nuvarande fysiska form.

Tidigare träningsbakgrund
Vi ställer inga krav på att du ska ha någon tidigare träningsbakgrund, alla kan vara med och våra coacher anpassar alla övningar så de är möjliga att genomföra på ett säkert och effektivt sätt.

Level Method
Level Method är ett system som vi använder för att på ett smidigt och bra sätt kunna få alla medlemmar att kunna delta på vilket pass som helst.
På varje CrossFit-pass vi erbjuder så finns det 6 st olika nivåer att välja på för medlemmarna. Genom systemet Level Method får du en bra bild av hur vältränad du är, vilka styrkor du har och framförallt vilka svagheter du behöver jobba på.
Det är framförallt detta system vi går igenom på kursen så när du drar igång och kör passen ska du veta på vilken nivå du ligger.

Instruktörer
På intro-passen finner du framförallt våra coacher Daniel och Fredrik. Båda har en gedigen träningsbakgrund och brinner för träning där alla kan vara med och må bra!
Både Daniel och Fredrik är Certifierad CrossFit Level 1 Coacher och Eleiko Functional Trainer Stage 1.

Medlemskap
Förutom den personliga introduktionen så ingår det ett medlemskap under tiden och då har du tillgång till fri träning under våra öppettider och alla pass förutom de passen som är märkta CrossFit i schemat.
Då kan du dra igång din träning direkt och delta på följande pass:
*Strenght & Cardio (Cirkelträning för styrka och kondition)
*OCR-pass (Hinderbana)

Kolla gärna in vårt schema för att se vilka dagar och tider dessa pass är schemalagda:
https://kroppslabbet.se/schema/

Mer information
Passar inte tiden eller vill du bara veta lite mera?
Maila till info@kroppslabbet.se så ser vi till att svara på dina frågor och bokar in en NSI (No Sweat-intro). 20min kort möte som är helt gratis och en bra möjlighet att få en bra inblick i träningen på Kroppslabbet.

Ta med:
Vattenflaska och handduk
Bekväma träningskläder och träningsskor

 

Anmälda

ej obligatoriskt

Har du några skador eller annat vi bör känna till innan vi drar igång din introduktion?

Ge gärna förslag på tid när det passar dig bäst.
För att få en chans att prova på och få det första passet gratis så är det mellan 08.00-16.00 som vi kan ta emot dig.