Personlig Introduktion CrossFit

Personlig Introduktion

Introduktion till sporten CrossFit
CrossFit är tungt, svettigt, jobbigt och alldeles underbart! Med en bra grund där vi coacher får en möjlighet att lära känna dig samt lära dig grundläggande teknik så får du ett bra utgångsläge för att inte skada eller överanstränga dig.
Vi ser din introduktion som det viktigaste verktyg vi kan ge dig för din fortsatta träning hos oss eller någon helt annanstans i världen. Genom introduktionen samlar du på dig kunskap som är bra oavsett vilken idrott eller sport du utövar och du får ett resultat i hur vältränad du är och din nuvarande fysiska form.

Det krävs 4 tillfällen med en personlig coach samt 2-3 egna pass för att du ska hinna göra alla tester. Då kan vi få fram en rimlig nivå för din fortsatta träning och du får med dig grundläggande teknik på en mängd övningar.
Utöver personliga pass och ett träningsupplägg under 4 veckor så ingår det även en mätning på vår Inbody-våg där du har möjlighet att tydligt se vad din kropp är uppbyggd av och få en startpunkt inför vidare träning.

En personlig introduktion kostar 2595:- och pågår under ca.4 veckor.Tidigare träningsbakgrund
Vi ställer inga krav på att du ska ha någon tidigare träningsbakgrund, alla kan vara med och våra coacher anpassar alla övningar så de är möjliga att genomföra på ett säkert och effektivt sätt.

Level Method
Level Method är ett system som vi använder för att på ett smidigt och bra sätt kunna få alla medlemmar att kunna delta på vilket pass som helst.
På varje CrossFit-pass vi erbjuder så finns det 6 st olika nivåer att välja på för medlemmarna. Genom systemet Level Method får du en bra bild av hur vältränad du är, vilka styrkor du har och framförallt vilka svagheter du behöver jobba på.
Det är framförallt detta system vi går igenom på kursen så när du drar igång och kör passen ska du veta på vilken nivå du ligger.

Inbody
Din hälsa  beror på mer än bara din vikt. En InBody-vägning visar hur fördelningen av muskler, fett och vatten ser ut i din kropp ger en tydlig bild av hur kroppen mår. Din första mätning ger dig en nulägesanalys och efter några veckors träning kan du se dina resultat genom att mäta med InBody igen.

En InBody-analys kan hjälpa dig att lägga upp en strategi mot just dina målsättningar, förenklar träningsuppföljning och resultaten blir tydligare. Du får underlag för att skapa ett kost och träningsprogram som är baserat på fakta om din kropp. Att kunna följa upp din satsning genom att se nuläge och sen mäta förändringen i kroppssammansättning är mycket motiverande.

Medlemskap
Förutom den personliga introduktionen så ingår det ett medlemskap så att du under tiden du genomgår din introduktion även kan träna fritt i vår Open Gym-del. 
Efter avslutad introduktion får du hjälp att välja ett medlemskap som passar dig och din vardag bäst.

 

Anmälda

Har du några skador eller annat vi bör känna till innan vi drar igång din introduktion?

Ge gärna förslag på lite olika tider som passar dig. Under dagtid har vi större möjlighet att ta emot dig då kvällarna ofta är fullbokade av andra pass.