Sommarträning

Kul att du funderar på att ta ett kliv mot ett mer hälsosamt liv genom att börja träna CrossFit med oss på Kroppslabbet!

Covid -19 härjar fortfarande och många har ställt in sina semestrar. Vad passar då bättre än att ta tag i träningen redan innan midsommar! 
Du väljer själv om du vill gå en introduktion i CrossFit på 4 st tillfällen i grupp eller ensam med en personlig tränare. Därefter är det bara att ge järnet hela sommaren och komma i din livs form. Medlemskapet löper fram till 15 augusti.

GRUPP INTRODUKTION
Om du väljer grupp-alternativet så är det följande datum som gäller:
Söndag 7 juni kl.15.30
Tisdag 9 juni kl.17.30
Söndag 14 juni kl.15.30
Tisdag 16 juni kl.17.30

Pris: 2 495:-  


Varje pass tar mellan 60-75 minuter och efter avslutad kurs kommer du ha fått ett kvitto på din nuvarande fysiska form. Samtidigt som vi går igenom teknik och berättar om varför vi älskar sporten och träningsformen CrossFit genomgår du enkla tester för att hitta rätt nivå att träna på.
Denna grupp är liten så vi lätt kan hålla avstånd till varandra både innan, under tiden och efter passet. (6 - 8 st personer)

PERSONLIG INTRODUKTION
Om du väljer alternativet med personlig tränare så ger du förslag på tider som passar så kontaktar vi dig. Vi bokar in 4 st pass och ser till att du kommer igång så snabbt som möjligt!

Pris för personligt intro och träning: 3495:-
 

Vad är CrossFit
CrossFit har under de senaste åren blivit en väldigt populär sport och ställer höga krav på att dess utövare ska vara bra på många olika typer av fysiska moment.
CrossFit består framförallt utav tyngdlyftning, styrkelyft, gymnastik och konditionsbaserade sporter. Övningar och rörelser från dessa sporter blandas i olika träningsprogram och återkommande i många träningspass är den högintensiva delen där du verkligen får utlopp för all din energi.
CrossFit är tungt, svettigt, jobbigt och alldeles underbart! Med en bra grund genom en introduktion där vi coacher får en möjlighet att lära känna dig samt lära dig grundläggande teknik så får du ett bra utgångsläge för att inte skada eller överanstränga dig.

Tidigare träningsbakgrund
Vi ställer inga krav på att du ska ha någon tidigare träningsbakgrund, alla kan vara med och våra coacher anpassar alla övningar så de är möjliga att genomföra på ett säkert och effektivt sätt.

Level Method
Level Method är ett system som vi använder för att på ett smidigt och bra sätt kunna få alla medlemmar att kunna delta på vilket pass som helst.
På varje CrossFit-pass vi erbjuder så finns det 6 st olika nivåer att välja på för medlemmarna. Genom systemet Level Method får du en bra bild av hur vältränad du är, vilka styrkor du har och framförallt vilka svagheter du behöver jobba på.
Det är framförallt detta system vi går igenom på kursen så när du drar igång och kör passen ska du veta på vilken nivå du ligger.

Instruktörer
På intro-passen finner du framförallt våra coacher Daniel och Fredrik. Båda har en gedigen träningsbakgrund och brinner för träning där alla kan vara med och må bra!
Både Daniel och Fredrik är Certifierad CrossFit Level 1 Coacher och Eleiko Functional Trainer Stage 1.

Betalning
Du kan boka och betala din plats direkt genom att klicka vidare och betala säkert via Payex.
Om du önskar delbetala kan vi ordna med detta och vi ber dig isåfall maila till info@kroppslabbet.se. Vi bokar in dig manuellt och kan lägga upp en delbetalning på 2 eller 3 månader om du önskar det.

Ta med
Träningskläder, stabila skor och vattenflaska.
Byt gärna om hemma så undviker vi att trängas i omklädningsrummen.

Mina uppgifter

E-post
Personuppgifter

Välj typ av introduktion

Har du några skador eller sjukdomar som våra coacher bör känna till?