CrossFit Sommar vuxen + barn, v 28, kl 13.00

Måndag 6 juli - torsdag 9 juli
Kl: 13.00-14.00
Pris: 795:-
Ålder: Barn, från 10 år

Crossfit är en sport och träningsform som passar alla, oavsett ålder och träningsbakgrund.
Under denna vecka kommer du som förälder tillsammans med ditt barn få en inblick i vad Crossfit är, ni kommer lära er grundövningar med lätta vikter eller kroppen som motstånd. Ni behöver inte ha några förkunskaper, våra instruktörer visar teknik som hjälper er att bygga funktionell styrka för hela kroppen.
Du tränar tillsammans med ditt barn och alla träningspass kommer vara så kallade "Team-pass" där ni delar upp övningarna mellan er. Ett grymt sätt att komma närmare sitt barn och samtidigt visa på att fysisk aktivitet är viktigt.
Våra instruktörer strävar efter att hela tiden aktivt coacha varje individ som på deltar på kurserna så alla känner att de syns och gör framsteg.
Det finns 6 platser (1 vuxen + 1 barn) tillgängliga på kursen. I anmälan fyller du i dina uppgifter först och sen skriver du in ditt barns uppgifter under "Uppgifter för barn/ungdom".

På Kroppslabbet har vi all utrustning som krävs i våra lokaler så det enda barnen/ungdomarna behöver ha med sig är inomhusskor och en vattenflaska.

Som förälder har du möjlighet att sitta ner i lugn och ro och ta en kopp kaffe vid vår reception eller passa på att köra ett träningspass i någon av salarna runtomkring om inget annat pass pågår.
Om du är intresserad av att vara med på ledarledda pass eller träna själv samtidigt som ditt barn tränar så kan vi hjälpa dig igång om du tycker det verkar kul. Nämn det i anmälan eller vid kursstart så tittar vi på hur även du som förälder kan träna på bästa sätt.

Vi vill lyfta fram att Kroppslabbet är en träningsanläggning för både barn och vuxna och lek i salarna utan att du som ansvarig vuxen är med är inte ok. Självklart förespråkar vi att alla barn ska röra sig och ha kul. Häng med ditt barn om vi instruktörer inte är på plats.
Vi har även en lekhörna vårt konferensrum där det går bra att vara om du som förälder har uppsikt och plockar iordning efter ditt/dina barn.

 

Riktlinjer angående Covid-19
* Vi vill be alla som vistas i lokalerna att vara friska och symtomfria från eventuella sjukdomar.
* Tvätta händerna när du kommer och går.
* Håll avstånd till varandra, duscha och byt om hemma i den mån du kan.

Tack för att ni alla hjälps åt!


Om du har specifika frågor eller vill ha extra hjälp med bokning, kontakta fredrik@kroppslabbet.se.

Denna sida är inte tillgänglig just nu.