Nybörjarträning/Introduktion CrossFit, dec

Kul att du funderar på att ta ett kliv mot ett mer hälsosamt liv genom att börja träna CrossFit med oss på Kroppslabbet!

NYBÖRJARGRUPP / INTRODUKTION
Med start från måndag 30 november så kör vi hela vägen fram till Jul en nybörjargrupp där du har möjlighet att delta på flertalet pass och lära dig grunderna i CrossFit. Utöver teknik, möjlighet att träna med andra som är på samma nivå och riktigt bra träningspass får du en klar bild av din nuvarande fysiska form genom ett antal tester som återkommer under de tio pass vi håller igång tillsammans.

Från och med den 30:e november till 21:e december har du möjlighet att delta på totalt 10 stycken ledarledda pass. Utav dessa vill vi att du deltar på minst 6-8 stycken pass för att hinna gå igenom de tester som krävs för att få reda på din nuvarande fysiska form.
Denna gruppen är lite mer intensiv än tidigare nybörjargrupper och du behöver ha möjlighet att gå på fler pass under en kortare period för att hinna gå igenom all teknik och testa alla rörelser.
Det kommer för det mesta att finnas flera coacher på plats för att hinna hjälpa alla med teknik och eventuella frågor.
Om du missar flertalet gånger på grund av t.ex. sjukdom finns möjlighet att boka in korta personliga träningspass till ett rabbaterat pris där vi då kan gå igenom det du behöver för att känna dig helt redo att hänga på våra ordinarie pass.

Nybörjarpassen ligger i schemat på följande tider:
Måndag 16.30-17.30
Onsdag 19.30-20.30
Lördag 08.30-09.30


*Passar inte tiderna? Vi erbjuder även personlig introduktion på andra tider, maila info@kroppslabbet.se för mer info.

Vad är CrossFit
CrossFit har under de senaste åren blivit en väldigt populär sport och ställer höga krav på att dess utövare ska vara bra på många olika typer av fysiska moment.
CrossFit består framförallt utav tyngdlyftning, styrkelyft, gymnastik och konditionsbaserade sporter. Övningar och rörelser från dessa sporter blandas i olika träningsprogram och återkommande i många träningspass är den högintensiva delen där du verkligen får utlopp för all din energi.
CrossFit är tungt, svettigt, jobbigt och alldeles underbart! Med en bra grund genom en introduktion där vi coacher får en möjlighet att lära känna dig samt lära dig grundläggande teknik så får du ett bra utgångsläge för att inte skada eller överanstränga dig.

Tidigare träningsbakgrund
Vi ställer inga krav på att du ska ha någon tidigare träningsbakgrund, alla kan vara med och våra coacher anpassar alla övningar så de är möjliga att genomföra på ett säkert och effektivt sätt.

Level Method
Level Method är ett system som vi använder för att på ett smidigt och bra sätt kunna få alla medlemmar att kunna delta på vilket pass som helst.
På varje CrossFit-pass vi erbjuder så finns det 6 st olika nivåer att välja på för medlemmarna. Genom systemet Level Method får du en bra bild av hur vältränad du är, vilka styrkor du har och framförallt vilka svagheter du behöver jobba på.
Genom att få bra koll på din fysiska form kan du välja rätt nivå på träningspassen och på så sätt utvecklas maximalt. Kanske har du känt att din träning stagnerat när du hängt runt själv på gymmet? Våra coacher hjälper dig att få bättre koll så du kan utvecklas och bli starkare, snabbare och mer uthållig!

Instruktörer
På intro-passen finner du framförallt våra coacher Daniel, Fredrik, Jonas och Frida. Alla har en gedigen träningsbakgrund, är bl.a. certifierade CrossFit level 1 coacher och brinner för träning där alla kan vara med och må bra.

Betalning
Du kan boka och betala din plats direkt genom att klicka vidare och betala säkert via Payex.

Pris: 1 495:- 

Ta med
Träningskläder, inomhus-skor och vattenflaska.
Byt gärna om hemma så undviker vi att trängas i omklädningsrummen.


Information angående Covid -19
Vi är måna om att alla våra medlemmar ska trivas i våra lokaler även under en pågående pandemi och vill därför påpeka att alla har en skyldighet att vara friska och krya när de vistas i våra lokaler. 
Efter avslutat pass ser vi till att hjälpas åt med att torka av utrustning och maskiner.

Mina uppgifter

My profile

Email
Personal details

Välj grupp

Har du några skador eller sjukdomar som våra coacher bör känna till?