MammaträningMammaträning, individuell uppstart + 6 tillfällen i grupp.


Onsdagar 10.30-11.30
Pris: 1895:-
11 november - 16 december

Individuellt tillfälle bokas in med vår instruktör Frida innan start av kurs.
Under tiden kursen pågår (11 nov - 16 dec) så ingår även ett medlemskap så du kan träna fritt i våra lokaler när inget annat pass pågår.
I våra lokaler finns mjuka mattor, lekrum och gungor som gör att du kan få till din träning även med barn. Detta är framförallt aktuellt dagtid när det är lugnt i våra lokaler och det passar att ta med barn.
 

Personligt träning i grupp
Denna kurs är till för dig som inte riktigt vet hur du ska börja med din träning efter graviditet, du kanske till och med är lite rädd för att dra igång för snabbt.
Med personlig träning i grupp kan du få personliga råd från en utbildad instruktör på området och samtidigt få den motivationshöjande faktorn som det innebär att träna tillsammans med andra i en grupp.
Även gravida kan delta på kursen.

Du behöver inte ha någon tidigare träningsbakgrund, vi önskar dock att du varit på efterkontroll och fått ett OK att börja träna. Det bör ha gått 2 månader sen förlossning.
Vi fokuserar på att bygga en stark och stabil kropp så du snabbt tar dig över tröskeln som kan kännas svår efter en graviditet då kroppen utsatts för stora påfrestningar.
Träningen är en blandning av både rörlighet, kondition och styrka med både redskap och egen kroppsvikt. Extra fokus läggs på bäckenbottenmusklerna och de djupa magmusklerna.
Om du är nybliven mamma och vill ta med din bebis så går det fint. Barnvargnar, babyskydd, babysitter eller dylikt kan tas med in i salen där vi kör passet.

Instruktör
Som instruktör på passen finner du Frida Linderoth och Linda Axelsson som båda har en gedigen träningsbakgrund med flertalet utbildningar i bagaget.
Frida har studerat Biomedicin med inriktning på fysisk träning. Frida har en bred erfarenhet av kroppens funktion och uppbyggnad för gravida samt efter graviditet.
Linda är bl.a. Lic. Personlig tränare via The Academy och har fördjupat sig i träning under och efter graviditet via S.A.F.E education.

Frida och Linda har tillsammans tagit fram ett upplägg för att på bästa sätt hjälpa dig att bygga upp din kropp och känna dig säker med din träning.


Ta med:
Vattenflaska och handduk
Bekväma träningskläder och träningsskor

 

 

 

Betalarens uppgifter

E-post
Personuppgifter

Anmälda

För att du ska få ut så mycket som möjligt av träningen i grupp kommer du träffa vår instruktör Frida innan uppstart av kursen.
Frida kommer göra en Screening där hon tittar på dina styrkor och svagheter och kommer komma med tips på vad just du ska tänka på när du tränar.
Passet tar ca.50min.
Klicka i de tider som passar dig bäst så kommer Frida höra av sig och boka in en tid med dig.