CrossFit/OCR, 12-17 år Höstlov

VECKA 44, HÖSTLOVET
Måndag 26 okt - torsdag 28 okt
Kl:09.30-10.45
Pris: 495:-

Drilla teknik, bygg styrka och träna intensivt!

På Kroppslabbet märker vi att många ungdomar runt 12-17 år ofta vill börja träna på gym. Vi får ofta höra från vuxna att styrketräning skulle vara någonting som är farligt för barn som inte växt klart. Det är numera år 2020 och det finns gott om forskning och studier som visar på att styrketräning är fantastiskt bra för våra barn och ungdomar som helt enkelt är alldeles för stillasittande i dagens samhälle.
Genom att utbilda och visa barnen hur man tränar på ett bra sätt med korrekt teknik blir styrketräningen någonting som bygger upp både kropp och självförtroende. 

Vi har därför satt ihop ett upplägg under höstlovet där styrketräning blandas med konditionsbaserade träningsformer och hinder för att få roliga träningspass som är anpassade för ungdomar.

Under 4 dagar på höstlovet fokuserar vi på att lära ut grundläggande rörelser inom styrketräning och CrossFit som är en bra träningsform för att bygga upp en grundläggande fysik oavsett vilken idrott du utövar.
Våra instruktörer lär ut teknik och ger tips på hur ungdomarna kan lägga upp sin träning för att bygga en stark och hållbar kropp för resten av livet.
Genom att blanda CrossFit med OCR och lägga in hinderbanor i träningspassen lyfter vi fram leken i träningen. En detalj som vi tycker är oerhört viktig för att motivera sig till mer rörelse och träning.

Ditt/dina barn behöver inte ha någon tidigare träningsbakgrund för att delta.
Som vårdnadshavare har du möjlighet att träna i någon av våra salar bredvid samtidigt om du önskar det.

På Kroppslabbet har vi all utrustning som krävs i våra lokaler så det enda ni behöver ha med er är inomhusskor och en vattenflaska.

Riktlinjer angående Covid-19
* Vi vill be alla som vistas i lokalerna att vara friska och symtomfria från eventuella sjukdomar.
* Tvätta händerna när du kommer och går.
* Håll avstånd till varandra, duscha och byt om hemma i den mån du kan.

Tack för att ni alla hjälps åt!


Frågor eller funderingar, kontakta daniel@kroppslabbet.se som håller i kursen.
 

 

 

 

Vårdnadshavarens uppgifter

E-post
Personuppgifter

Anmälda

Är det något vi bör känna till för att ditt barn ska få den bästa upplevelsen. Skador, astma osv...