Kroppslabbet - Introduktion, Februari

Kul att du funderar på att ta ett kliv mot ett mer hälsosamt liv genom att börja träna med oss på Kroppslabbet!

NYBÖRJARGRUPP / INTRODUKTION
Med start från fredag 19 februari så kör vi en nybörjargrupp fram till 2 april där du har möjlighet att delta på flertalet pass och lära dig grunderna i framförallt CrossFit. Utöver teknik, möjlighet att träna med andra på samma nivå och riktigt bra träningspass får du en klar bild av din nuvarande fysiska form genom ett antal tester som återkommer under de nitton pass vi håller igång tillsammans.
Vi kommer även gå igenom grunder inom OCR (Obstacle Course Racing) och Bouldering eftersom du har tillgång till dessa delar och pass som medlem på Kroppslabbet.

Från och med den 19e februari  till 2:e april har du möjlighet att delta på totalt 19 stycken ledarledda pass. Utav dessa vill vi att du deltar på minst 10 stycken pass för att hinna gå igenom de tester som krävs för att få reda på din nuvarande fysiska form.
Om du missar flertalet gånger på grund av t.ex. sjukdom finns möjlighet att boka in korta personliga träningspass till ett rabbaterat pris där vi då kan gå igenom det du behöver för att känna dig helt redo att hänga på våra ordinarie pass.

Nybörjarpassen ligger i schemat på följande tider:
Måndag 16.30-17.30
Onsdag 19.30-20.30
Fredag 17.30-18.30


*Passar inte tiderna? Vi erbjuder även personlig introduktion på andra tider, maila info@kroppslabbet.se för mer info.

Vad är CrossFit
CrossFit har under de senaste åren blivit en väldigt populär sport och ställer höga krav på att dess utövare ska vara bra på många olika typer av fysiska moment.
CrossFit består framförallt utav tyngdlyftning, styrkelyft, gymnastik och konditionsbaserade sporter. Övningar och rörelser från dessa sporter blandas i olika träningsprogram och återkommande i många träningspass är den högintensiva delen där du verkligen får utlopp för all din energi.
CrossFit är tungt, svettigt, jobbigt och alldeles underbart! Med en bra grund genom en introduktion där vi coacher får en möjlighet att lära känna dig samt lära dig grundläggande teknik så får du ett bra utgångsläge för att inte skada eller överanstränga dig.

Vad är OCR

OCR står för Obstacle Course Racing vilket är detsamma som hinderbanelöpning. Träningsformen innebär att man ska ta sig över olika typer av hinder som ofta blandas med styrka och kondition. Det är ett funktionellt träningssätt där man lär sig att kontrollera sin kropp och sina rörelser på ett lekfullt sätt samtidigt som man blir både starkare och uthålligare. OCR är en snabbt växande sport  som lockar både motionärer och elitatleter. Ett hinderbanelopp består vanligtvis av ett antal kilometers löpning varvat med ett antal hinder som man ska ta sig förbi. Hinderna kan vara alltifrån att klättra över något, gå armgång och balansgång eller bära tunga saker en uppmätt sträcka. Det kräver därmed en väldigt allsidig träning precis som CrossFit.

Vad är Bouldering
Bouldering är klättring i sin enklaste form. Du behöver inga rep, selar eller konstiga kilar. Med ett par klätterskor är du redo att ta dig an "problemen" på våra väggar. 
Väggarna är ca.4-4.5m höga och under ligger mjuka mattor att ramla ner i. Vi går under kursen igenom hur det funkar och vad som är viktigt att tänka på.

Tidigare träningsbakgrund
Vi ställer inga krav på att du ska ha någon tidigare träningsbakgrund, alla kan vara med och våra coacher anpassar alla övningar så de är möjliga att genomföra på ett säkert och effektivt sätt.

Level Method
Level Method är ett system som vi använder för att på ett smidigt och bra sätt kunna få alla medlemmar att kunna delta på vilket pass som helst.
På varje CrossFit-pass vi erbjuder så finns det 6 st olika nivåer att välja på för medlemmarna. Genom systemet Level Method får du en bra bild av hur vältränad du är, vilka styrkor du har och framförallt vilka svagheter du behöver jobba på.
Genom att få bra koll på din fysiska form kan du välja rätt nivå på träningspassen och på så sätt utvecklas maximalt. Kanske har du känt att din träning stagnerat när du hängt runt själv på gymmet? Våra coacher hjälper dig att få bättre koll så du kan utvecklas och bli starkare, snabbare och mer uthållig!

Instruktörer
På intro-passen finner du framförallt våra coacher Frida, Daniel, Jonas och Fredrik. 
Alla har en gedigen träningsbakgrund, är bl.a. certifierade CrossFit level 1 coacher och brinner för träning där alla kan vara med och må bra.


Betalning
Du kan boka och betala din plats direkt genom att klicka vidare och betala säkert via Payex.
Om du önskar delbetala kan vi ordna med detta och vi ber dig isåfall maila till info@kroppslabbet.se. Vi bokar in dig manuellt och kan lägga upp en delbetalning på 2 månader om du önskar det.

Bokning
När du bokat och betalat din plats så kommer du få ett välkomstmail och ett medlemskap som gör att du kan boka vilka intropass du vill gå på.

Ladda ner appen "Wondr - Bokningsapp" och logga in med uppgifterna du får i ditt välkomstmail.
Har du frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att höra av dig till info@kroppslabbet.se så hjälper vi dig.

Pris: 1 995:- 

Ta med
Träningskläder, inomhus-skor och vattenflaska.
Byt gärna om hemma så undviker vi att trängas i omklädningsrummen.


Information angående Covid -19
Vi är måna om att alla våra medlemmar ska trivas i våra lokaler även under en pågående pandemi och vill därför påpeka att alla har en skyldighet att vara friska och krya när de vistas i våra lokaler. 
Efter avslutat pass ser vi till att hjälpas åt med att torka av utrustning och maskiner.

Mina uppgifter

Min profil

E-post
Personuppgifter

Välj grupp

Har du några skador eller sjukdomar som våra coacher bör känna till?