CrossFit/OCR - Vuxen & barn, Vår OMGÅNG 2

Lördag 10 april - lördag 12 juni (10 st tillfällen)
Kl: 11.30-12.30
Pris: 1995:- 
Ålder barn: från 10 år

CrossFit, en sport för alla!
Crossfit är en sport och träningsform som passar alla, oavsett ålder och träningsbakgrund.
Under denna kurs kommer du som förälder tillsammans med ditt barn få en inblick i vad Crossfit är, ni kommer lära er grundövningar med lätta vikter eller kroppen som motstånd. Ni behöver inte ha några förkunskaper, våra instruktörer visar teknik som hjälper er att bygga funktionell styrka för hela kroppen.

OCR, gör det roliga roligare!
Vi har under tidigare terminer testat att lägga in lite hinderbana för att blanda upp passen med ytterligare lekfull träning. Inför vårterminen bokar vi upp båda våra salar för att vi ska kunna planera ännu roligare pass för er. Träning som är rolig är den som blir av. Träning som blir av är bra träning!

Träna tillsammans med ditt barn på en nivå som passar er
Du tränar tillsammans med ditt barn och de flesta träningspass kommer vara så kallade "Team-pass" där ni delar upp övningarna mellan er. Ett grymt sätt att komma närmare sitt barn och samtidigt visa på att fysisk aktivitet är viktigt.
Våra instruktörer strävar efter att hela tiden aktivt coacha varje individ som på deltar på kurserna så alla känner att de syns och gör framsteg.
Det finns endast 5 stycken platser (1 vuxen + 1 barn) tillgängliga på omgång 2 under våren. I anmälan fyller du i dina uppgifter först och sen skriver du in ditt barns uppgifter under "Uppgifter för barn/ungdom".

På Kroppslabbet har vi all utrustning som krävs i våra lokaler så det enda ni behöver ha med er är inomhusskor och en vattenflaska.

Riktlinjer angående Covid-19
* Vi vill be alla som vistas i lokalerna att vara friska och symtomfria från eventuella sjukdomar.
* Tvätta händerna när du kommer och går.
* Håll avstånd till varandra, duscha och byt om hemma.

Det är totalt 10st personer med på passen. Eftersom man tränar tillsammans med någon i sin familj så kommer det finnas mer plats än vanligt och vi delar även upp det på två salar för att kunna hålla ordentligt avstånd till varandra.
Informera ditt barn om att ta det lugnt och att ni två ska hålla ihop under passet.

Tack för att ni alla hjälps åt!


Om du har specifika frågor eller vill ha extra hjälp med bokning, kontakta fredrik@kroppslabbet.se.

 

Vårdnadshavarens uppgifter

Min profil

E-post
Personuppgifter

Uppgifter barn/ungdom

Är det något vi bör känna till för att ditt barn ska få den bästa upplevelsen. Skador, astma osv...

Det händer att vi fotar eller filmar för att kunna visa upp hur en träning kan se ut och som vi delar på framförallt sociala medier eller hemsida. Vi ser till att alla bilder eller filmer som delas visar våra medlemmar ifrån sin bästa sida.
Vi är medvetna om att alla inte vill vara med på bild eller film och då tar vi såklart hänsyn till detta.