Mammaträning start 12/5


 Mammaträning, individuell uppstart + 6 tillfällen i grupp.

Onsdagar 9.30-10.30
Pris: 1895:-

12 maj - 16 juni
Individuellt tillfälle bokas in med vår instruktör Frida innan start av kurs.
Under tiden kursen pågår så ingår även ett medlemskap så du kan träna fritt i våra lokaler när inget annat pass pågår.
Om du vill ta med barn samtidigt som du tränar så är detta framförallt aktuellt dagtid när det är lugnt i våra lokaler.

Personligt träning i grupp
Denna kurs är till för dig som inte riktigt vet hur du ska börja med din träning efter graviditet, du kanske till och med är lite rädd för att dra igång för snabbt.
Med personlig träning i grupp kan du få personliga råd från en utbildad instruktör på området och samtidigt få den motivationshöjande faktorn som det innebär att träna tillsammans med andra i en grupp.
Även gravida kan delta på kursen.

Du behöver inte ha någon tidigare träningsbakgrund, vi önskar dock att du varit på efterkontroll och fått ett OK att börja träna. Det bör ha gått 2 månader sen förlossning.
Vi fokuserar på att bygga en stark och stabil kropp så du snabbt tar dig över tröskeln som kan kännas svår efter en graviditet då kroppen utsatts för stora påfrestningar.
Träningen är en blandning av både rörlighet, kondition och styrka med både redskap och egen kroppsvikt. Extra fokus läggs på bäckenbottenmusklerna och de djupa magmusklerna.
Om du är nybliven mamma och vill ta med din bebis så går det fint. Barnvargnar, babyskydd, babysitter eller dylikt kan tas med in i salen där vi kör passet.

Instruktör
Som instruktör på passen finner du Frida Linderoth och Linda Axelsson som båda har en gedigen träningsbakgrund med flertalet utbildningar i bagaget.
Frida har studerat Biomedicin med inriktning på fysisk träning. Frida har en bred erfarenhet av kroppens funktion och uppbyggnad för gravida samt efter graviditet.
Linda är bl.a. Lic. Personlig tränare via The Academy och har fördjupat sig i träning under och efter graviditet via S.A.F.E education.

Frida och Linda har tillsammans tagit fram ett upplägg för att på bästa sätt hjälpa dig att bygga upp din kropp och känna dig säker med din träning.

Fortsättning

Om du är intresserad av att fortsätta träna efter kursen erbjuder vi 4 ytterliggare tillfällen, 795:-. Där fokuserar vi på att testa din nuvarande nivå och lär ut grundläggande teknik och övningar inom crossfit för att sedan ha möjlighet att fortsätta med våra ordinarie pass. 

Covid -19
Läget är lite speciellt just nu och vi har jobbat hårt för att styra om i verksamheten och göra det möjligt att träna även under en pågående pandemi.
Denna kurs ligger på förmiddagen vid 10.30-11.30 när det är väldigt lugnt i våra lokaler så du kommer inte träffa på en massa andra människor än de som deltar i kursen.
Det är smidigt att gå samt köra in vagnar direkt i vår stora sal där passet kommer vara.
Det är max 8 personer på passet och vi sprider ut oss så man kan hålla 2-3m avstånd till varandra om man önskar det. 
Vi är mycket nogranna med att alla våra instruktörer är friska när de är i våra lokaler och ställer samma krav på alla medlemmar som tränar hos oss.

Vi vill påpeka att det är viktigt att du inte vistas i våra lokaler om du är sjuk eller har symtom.
Hosta och nys i armvecket och använd handsprit eller tvätta händerna både innan och efter passet.

Ta med:
Vattenflaska och handduk
Bekväma träningskläder och träningsskor

 

 

 

Betalarens uppgifter

Min profil

E-post
Personuppgifter

Anmälda

För att du ska få ut så mycket som möjligt av träningen i grupp kommer du träffa vår instruktör Frida innan uppstart av kursen.
Frida kommer göra en Screening där hon tittar på dina styrkor och svagheter och kommer komma med tips på vad just du ska tänka på när du tränar.
Passet tar ca.50min.
Skriv i 2-3 tider som passar dig bäst så kommer Frida höra av sig och boka in en tid med dig.