Personlig Introduktion OCR

Personlig Introduktion

Introduktion till OCR (Obstacle Course Racing)
OCR står för Obstacle Course Racing vilket är detsamma som hinderbanelöpning. Träningsformen innebär att man ska ta sig över olika typer av hinder så effektivt som möjligt. Det är en funktionell träningsform där man lär sig att kontrollera sin kropp och sina rörelser på ett lekfullt sätt samtidigt som man blir både starkare och uthålligare. OCR är en snabbt växande sport  som lockar både motionärer och elitatleter. Ett hinderbanelopp består vanligtvis av ett antal kilometers löpning varvat med ett antal hinder som man ska ta sig förbi. Hinderna kan vara alltifrån att klättra över något, gå armgång och balansgång eller bära tunga saker.
För att ha koll på övningar som dyker upp på våra pass så kan vi hjälpa dig att komma igång med en personlig introduktion. Vi lär dig teknik på hinder, teknik på styrkeövningar samt hjälper dig att hitta en nivå som är rimlig att starta på.


Det krävs 2-3 tillfällen för att du ska hinna få en chans att testa olika typer av hinder och för oss coacher att hjälpa dig få fram den nivå som du bör välja när du sen drar igång med ordinarie pass.
Antal tillfällen varierar beroende på hur mycket erfarenhet av träning du har sen tidigare och många väljer att köra fler tillfällen med tester och ytterligare teknikträning på styrkemoment för att få ännu bättre koll inför vidare träning.


Pris 595:- / pass (varje pass är ca.50 min)

Tidigare träningsbakgrund
Vi ställer inga krav på att du ska ha någon tidigare träningsbakgrund, alla kan vara med och våra coacher anpassar alla övningar så de är möjliga att genomföra på ett säkert och effektivt sätt.

Medlemskap
Förutom den personliga introduktionen så ingår det ett medlemskap så att du under tiden du genomgår din introduktion även kan träna fritt i vår Open Gym-del. 
Efter avslutad introduktion får du hjälp att välja ett medlemskap som passar dig och din vardag bäst.

 

Anmälda

Har du några skador eller annat vi bör känna till innan vi drar igång din introduktion?

Ge gärna förslag på lite olika tider som passar dig. Under dagtid har vi större möjlighet att ta emot dig då kvällarna ofta är fullbokade av andra pass.