Kroppslabbet - Introduktion
 Kul att du funderar på att ta ett kliv mot att 
börja träna med oss på Kroppslabbet!
NYBÖRJARGRUPP / INTRODUKTION
Med start från onsdag 23 augusti samt onsdag 18 oktober så kör vi introduktionskurser på 8 veckor där du har möjlighet att delta på 2-3 pass per vecka och lära dig grunderna i framförallt CrossFit men även testa på OCR (Obstacle Course Racing) och Bouldering.

Nybörjarpassen är mellan 60-75min långa och ligger i schemat på följande tider:
Onsdag kl.19.30
Fredag kl.17.30
+ Valfritt ord. pass

Det tredje passet är ett valfritt ordinariepass där du kan välja en tid som passar dig och testa på CrossFit, OCR, Yoga eller något annat pass vi erbjuder alla medlemmar. På nybörjarpassen går vi igenom grundrörelser och teknik i crossfit och du får även göra tester för att se vilken nivå du startar på. Testerna görs för att du ska veta vilken nivå du ska träna vidare på efter kursen samt för att framöver kunna mäta dina framsteg du gör hos oss!

Under tiden du går din introduktion har du ett medlemskap som gör att du kan boka tider i vårt Open Gym eller i vår klätterdel.


*Passar inte tiderna? Vi erbjuder även personlig introduktion på andra tider i veckan, maila info@kroppslabbet.se för mer information och bokning.


Du behöver inte träna upp dig för att komma till oss. Vi hjälper dig att bli stark!
Alla ska kunna träna hos oss oavsett vilken nivå du börjar på, träningsvan eller helt nybörjare. Utöver teknik, möjlighet att träna med andra och riktigt bra träningspass får du en klar bild av din nuvarande fysiska form genom ett antal tester som inkluderas i träningspassen. 

Vad är CrossFit
CrossFit har under de senaste åren blivit en väldigt populär sport och ställer höga krav på att dess utövare ska vara bra på många olika typer av fysiska moment.
CrossFit består framförallt utav tyngdlyftning, styrkelyft, gymnastik och konditionsbaserade sporter. Övningar och rörelser från dessa sporter blandas i olika träningsprogram och återkommande i många träningspass är den högintensiva delen där du verkligen får utlopp för all din energi.
CrossFit är tungt, svettigt, jobbigt och alldeles underbart! Med en bra grund genom en introduktion där vi coacher får en möjlighet att lära känna dig samt lära dig grundläggande teknik så får du ett bra utgångsläge för att inte skada eller överanstränga dig.

Vad är OCR

OCR står för Obstacle Course Racing vilket är detsamma som hinderbanelöpning. Träningsformen innebär att man ska ta sig över olika typer av hinder som ofta blandas med styrka och kondition. Det är ett funktionellt träningssätt där man lär sig att kontrollera sin kropp och sina rörelser på ett lekfullt sätt samtidigt som man blir både starkare och uthålligare. OCR är en snabbt växande sport  som lockar både motionärer och elitatleter. Ett hinderbanelopp består vanligtvis av ett antal kilometers löpning varvat med ett antal hinder som man ska ta sig förbi. Hinderna kan vara alltifrån att klättra över något, gå armgång och balansgång eller bära tunga saker en uppmätt sträcka. Det kräver därmed en väldigt allsidig träning precis som CrossFit.

Vad är Bouldering
Bouldering är klättring i sin enklaste form. Du behöver inga rep, selar eller konstiga kilar. Med ett par klätterskor är du redo att ta dig an "problemen" på våra väggar. 
Väggarna är ca.4-4.5m höga och under ligger mjuka mattor att ramla ner i. Vi går under kursen igenom hur det funkar och vad som är viktigt att tänka på.

Level Method
Level Method är ett system som vi använder för att på ett smidigt och bra sätt kunna få alla medlemmar att kunna delta på vilket pass som helst.
På varje ordinarie CrossFit-pass vi erbjuder så finns det 7 st olika nivåer att välja på för medlemmarna. Det innebör att någon som precis börjat träna kan gå på samma pass som någon som är mer erfaren inom crossfit och båda kommer få ett bra träningspass. Genom systemet Level Method får du en bra bild av hur vältränad du är, vilka styrkor du har och framförallt vilka svagheter du behöver jobba på.
Genom att få bra koll på din fysiska form kan du välja rätt nivå på träningspassen och på så sätt utvecklas maximalt. Kanske har du känt att din träning stagnerat när du hängt runt själv på gymmet? Våra coacher hjälper dig att få bättre koll så du kan utvecklas och bli starkare, snabbare och mer uthållig!

Instruktörer
På intro-passen finner du framförallt våra coacher Frida, Fredrik och Jonas. 
Alla har en gedigen träningsbakgrund, är bl.a. certifierade CrossFit level 1 coacher och brinner för träning där alla kan vara med och må bra.


Betalning & Epassi
Du kan boka och betala din plats direkt genom att klicka vidare och betala säkert via Payex.
Vi är även anslutna till Epassi och om du önskar nyttja ditt friskvårdsbidrag så kan vi lösa det efter att du gjort din anmälan. Gör anmälan och betalning, skicka oss sen ett mail till info@kroppslabbet.se så kan vi guida dig för att betala med Epassi.
Kvitto för din betalning hittar du på din profil i Wondr.

Bokning
När du bokat och betalat din plats så kommer du få ett välkomstmail och ett medlemskap som gör att du kan boka vilka intropass du vill gå på samt ett ordinarie pass per vecka. Veckan innan vi drar igång kommer ytterligare information.

Under tiden du gör din introduktion har du även fri tillgång till att träna i vår Open Gym-del.

Ladda ner appen "Wondr - Bokningsapp" och logga in med uppgifterna du får i ditt välkomstmail.
Har du frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att höra av dig till info@kroppslabbet.se så hjälper vi dig.

Pris: 2595:- 

Ta med
Träningskläder, inomhus-skor och vattenflaska. 


Ta en titt i våra lokaler ---> Kroppslabbet - Virituell Rundtur

Mina uppgifter

E-post
Personuppgifter

Välj grupp

Har du några skador eller sjukdomar som våra coacher bör känna till?

Ibland filmar vi eller tar bilder under passen som kan tänkas användas på våra sociala medier. Är du ok med att komma med på foto eller film?